Loading...Please wait
-3% отстъпка при плащане с карта
Мини ролкови покрития Coral 41510 с пяна 4 инча (пакет от 10)
Мини ролкови покрития Coral 41510 с пяна 4 инча (пакет от 10)

Мини ролкови покрития Coral 41510 с пяна 4 инча (пакет от 10)

Coral 41510 е 10 опаковки от мини ролкови ръкави с пяна. Придават много гладък, равномерен завършек при нанасяне на гланц, лакове, емайли и всички бои върху гладки до полугладки повърхности. Отличава се с повърхност от пяна с висока плътност върху пластмасова сърцевина, за ефективно покритие и покритие без мъх. 4-инчовите ръкави са съвместими с валяк рамки, като се използва стандартно 6-мм болт.

Характеристика:

  • Безупречно покритие на гладки повърхности с стойност пакет от 10 мини- валяк ръкави
  • Пяните валяци осигуряват бързо равномерно покритие и нулева загуба на власинки. Идеален за боядисване на первази, врати, первази на прозорци, шкафове, мебели и др
  • Пяната с висока плътност има близо равна повърхностна структура, населена от микро кратери. Тези кратери вземат и нанасят тънко, почти перфектно покритие.
  • Ще се погрижите да нанесете леко, равномерно палто. Избягвайте портокаловата кора или балонния ефект, като напълно запълвате капака и изстискате излишното. Ако е необходимо, нанесете широки щрихи с четка на ниво.
  • Мини- валяци с висока плътност се използват широко от професионални декоратори за нанасяне на гланцови бои. Постигнете страхотен финал

Спецификация:

  • Пакет от 10
MashiniPro.BG използва бисквитки. Продължавайки използването на сайта, Вие се съгласявате с условията за ползване.