Loading...Please wait
-3% отстъпка при плащане с карта
Morphy Richards 432020 Електрически спиралатор от неръждаема стомана
Morphy Richards 432020 Електрически спиралатор от неръждаема стомана
Morphy Richards 432020 Електрически спиралатор от неръждаема стомана
Morphy Richards 432020 Електрически спиралатор от неръждаема стомана

Morphy Richards 432020 Електрически спиралатор от неръждаема стомана

Спирализирайте пътя си към пет дневни с електрически спиралатор Morphy Morphy Richards 432020. Пригответе свежи, здравословни ястия със забавен и лесен обрат. Представяме Ви Електрически Спирализатор Експрес от Morphy Richards, забавният и лесен начин за създаване на питателни ястия за семейството. Спирализирането може да ви помогне да постигнете нисък начин на живот на въглехидратите, като замените макароните със спирали от тиквички или сладки картофи. Също така е чудесно за въвеждане на по-здравословна диета, тъй като това ще гарантира, че ще консумирате пет дни на ден по бързия и лесен начин. Никога не е било толкова лесно да се присъединиш към тенденцията Sprialising. Можете или да се насладите като сурова салата, да добавите към бъркане или да включите в чиния.

Здравословни ястия с обрат

Spiraliser Express е чудесен за здравословни готвачи, тъй като можете да напълните храната си с богати на хранителни вещества зеленчуци. Можете да се насладите на спиралирани зеленчуци и плодове или сурови или варени в ястие по ваш избор. Създайте обикновен болонезе от тиквички, като замените пастата за тиквички с тиквички, като използвате специалния блат за спагети.

Спирали за секунди

Просто изберете зеленчука или плодовете си, като гарантирате, че той ще пасне на фидера. Водете зеленчука надолу по улея за захранване, като използвате буталото и наблюдавайте как перфектните спирали се събират в специалния контейнер.

Спагети и панделки

Spiraliser Express се В комплекта с две взаимозаменяеми остриета за производство на различни по размер спирали. Едното острие за създаване на спагети, а другото за панделки, чудесно за панделки от тиквички и сладки картофи.

Лесно почистване

Лесно се почиства, просто изплакнете под течаща вода. За лесно съхранение ножовете за резачки могат да бъдат монтирани едно в друго и да се поставят в бехеровата чаша.

Характеристика:

  • Бързо и лесно - електрическата работа ви позволява да създавате спирали за секунди
  • Две сменяеми остриета от неръждаема стомана за спагети и панделки
  • Здрав метален корпус. Лесно почиствайте остриетата, просто изплакнете при работа
  • Компактно решение за съхранение - Захранващият кабел може да се съхранява спретнато в основата

Спецификация:

  • Вместимост: 0,5 литра
  • Мощност / мощност: 80 вата
  • Материал: Неръждаема стомана
MashiniPro.BG използва бисквитки. Продължавайки използването на сайта, Вие се съгласявате с условията за ползване.