Loading...Please wait
-3% отстъпка при плащане с карта
Безчетков орбитален прободен трион Makita DJV184Z 18V моторен трион (само корпус) Makita, само корпус Makita

Безчетков орбитален прободен трион Makita DJV184Z 18V моторен трион (само корпус)

408.27лв.

Metabo 601003840 STAB 18 LTX 100 моторен трион (само корпус) в Metaloc дело Триони акумулаторни моторни - зеге Metabo

Metabo 601003840 STAB 18 LTX 100 моторен трион (само корпус) в Metaloc дело

422.50лв.

18V XR прободен моторен трион с махало (само корпус) Триони акумулаторни моторни - зеге Dewalt

18V XR прободен моторен трион с махало (само корпус)

455.56лв.

Моторен трион Dewalt DCS331N 18V XR (само корпус) Триони акумулаторни моторни - зеге Dewalt

Моторен трион Dewalt DCS331N 18V XR (само корпус)

459.86лв.

Makita DJV180Z 18V безжичен моторен трион (само корпус) Makita, само корпус Makita

Makita DJV180Z 18V безжичен моторен трион (само корпус)

468.46лв.

Makita DJV181Z 18V безчетков моторен трион с Barrel Grip (само корпус) Makita, само корпус Makita

Makita DJV181Z 18V безчетков моторен трион с Barrel Grip (само корпус)

537.21лв.

Makita DJV182Z 18V безчеткана моторен трион (само корпус) Makita

Makita DJV182Z 18V безчеткана моторен трион (само корпус)

554.40лв.

Dewalt DCS334N 18V XR безчетков с дръжка в горния моторен трион (само корпус) Триони акумулаторни моторни - зеге Dewalt

Dewalt DCS334N 18V XR безчетков с дръжка в горния моторен трион (само корпус)

575.92лв.

моторен трион Milwaukee M18 FBJS-0X FUEL Body Grip ( само корпус) в HD кутия Триони акумулаторни моторни - зеге Milwaukee

моторен трион Milwaukee M18 FBJS-0X FUEL Body Grip ( само корпус) в HD кутия

764.66лв.

HiKOKI CJ36DAJ3Z 36V Multi-Volt Orbital моторен трион (само корпус) Триони акумулаторни моторни - зеге HiKOKI

HiKOKI CJ36DAJ3Z 36V Multi-Volt Orbital моторен трион (само корпус)

799.63лв.

Bosch GST 18V-155 BC Професионален безчетков прободен моторен трион (само корпус) в L-Boxx Триони акумулаторни моторни - зеге Bosch

Bosch GST 18V-155 BC Професионален безчетков прободен моторен трион (само корпус) в L-Boxx

838.07лв.

Makita DJV184RTJ 18V моторен трион безчетков орбитален прободен трион (2 x 5.0Ah батерии) в кутия MakPac Триони акумулаторни моторни - зеге Makita

Makita DJV184RTJ 18V моторен трион безчетков орбитален прободен трион (2 x 5.0Ah батерии) в кутия MakPac

1113.12лв.

Makita DJV180 18V LXT моторен трион трион, Торба за инструменти за инструменти, зарядно устройство (2 x 5.0Ah батерии) Триони акумулаторни моторни - зеге Makita

Makita DJV180 18V LXT моторен трион трион, Торба за инструменти за инструменти, зарядно устройство (2 x 5.0Ah батерии)

1138.90лв.

HiKOKI моторен трион 36V многоволтов орбитален прободен трион (2 x многоволтови батерии) Триони акумулаторни моторни - зеге HiKOKI

HiKOKI моторен трион 36V многоволтов орбитален прободен трион (2 x многоволтови батерии)

1418.27лв.

Моторен трион – всичко, което трябва да знаете при избора на този инструмент

 

  Модерните моторни триони са толкова адаптивни и универсални, че са подходящи за всеки. Преди да си закупите нов инструмент, обаче, е редно да си зададете няколко въпроса, като най-важният е „За какво ще използвам моя нов моторен трион?“. Именно отговорите на тези въпроси ще ви дадат възможността да си изберете най-подходящия инструмент като вид, размер, мощност и възможности. Нека разгледаме част от нещата, които е добре да вземете под внимание преди да закупите вашия нов моторен трион.

 

Колко опит имам в работата с моторен трион?

Има много голяма разлика между хората с опит и тези, които за първи път ще работят с моторен трион. Трябва да предвидите честотата на употреба на вашия инструмент. Дали планирате да го ползвате ежедневно в продължение на часове или по няколко часа на ден. Или може би ви трябва моторен трион няколко пъти в седмицата, месеца или дори годината. Определете и дали ви трябва инструмент за професионална употреба или за проект за дома, с който сте решили да се захванете сами.

 

Какво искате да режете с вашия моторен трион?

Важен въпрос е за какво искате да използвате вашия моторен трион – колко големи дървета искате да режете? Дали режете по-често мека дървесина или твърда? Колко голям моторен трион ви трябва? Ако имате вече инструмент – искате да е толкова голям или търсите нещо по-голямо или пък по-компактно? И не забравяйте да вземете под внимание сезона, в който най-често ще използвате вашия моторен трион.

 

Какво е най-важното за вас в един моторен трион?

Дали сте от хората, които имат високи изисквания към дизайна и удобството за използване на моторния трион при продължителна работа? Или пък търсите инструмент, който да има ниски нива на вибрация? Може би искате моторен трион с балансирано тегло? Колко важна е за вас поддръжката на вашия инструмент, както и цената на консумативите и резервните части?

 

След като си отговорите на тези въпроси сме сигурни, че изборът на моторен трион ще бъде много по-лесен и най-вече – правилен!

 

Видове моторни триони на пазара

В момента на пазара можете да намерите основно 2 вида моторни триони – безжични и кабелни  Всеки от тях предлага своите предимства, но има и специфичните си недостатъци.

  • Кабелните моторни триони, в повечето случаи, предлагат по-голяма мощност и са подходящи за статична работа, например в работилница. Те се предлагат в ергономичен дизайн, който осигурява комфорт дори при продължителна работа, както и добър баланс на тежестта. Това са 2 много важни неща за професионалистите, които трябва да работят дълго време с моторен трион.
  • Акумулаторните моторни триони са подходящи за хората, които често трябва да пътуват и да работят на различни места. Те ви дават свободата да изпълнявате дейности, независимо дали разполагате с достъп до електропреносната мрежа. Акумулаторните моторни триони се предлагат в различни категории, в зависимост от мощността, която търсите, капацитетът на батерията, както и броя инсулти в минута.

 

Основни параметри, които трябва да търсите във вашия нов моторен трион

Когато решите да търсите нов моторен трион ви препоръчваме силно да обърнете внимание на следните параметри:

  • Смяната на остриетата – много е важно да си купите моторен трион, който не изисква допълнителни инструменти за смяната на остриетата. Даже бихме казали, че ако намерите такъв модел, то трябва веднага да преминете към следващия. Модерните моторни триони ви дават свободата да сменяте остриетата по всяко време на работа само в рамките на няколко секунди.
  • Дължина на хода на ножа – тя се определя в зависимост от дейността, която искате да изпълнявате, както и от материала, които искате да отрежете. Затова е важно да изберете инструмент, който да отговаря най-добре на вашите специфични нужди.
  • Тегло – в зависимост от честотата, с която ще използвате вашия моторен трион, трябва да гледате теглото му. За кабелните модели теглото е общо, докато за акумулаторните – имате тегло на корпуса и тегло на инструмента с батерии. Тежестта е от ключово значение за вашия комфорт, особено при дълги работни сесии с вашия моторен трион.
  • Функция „мек старт“ – това е екстра, която ще ви бъде много полезна за постигане на прецизни резултати. Самата функция означава, че при включване на вашия моторен трион, той започва да работи на по-ниска скорост от зададената и постепенно достига желаните обороти. Това ви дава ценно време да коригирате движението си, ако това е необходимо, както и да направите прецизен и точен разрез с вашия моторен трион от първия път!
  • Функция за издухване – също, както функцията „мек старт“, тази екстра е от ключово значение за вашата прецизност. Нашите моторни триони разполагат с тази функция, която издухва отходната дървесина от линията на рязане, за да виждате винаги какво правите!
  • Автоматично намаляване на скоростта при празен ход – тази функция на моторния трион е много важна, за да се намали и потисне вибрацията на уреда, когато е в празен ход.
  • Работна светлина на моторния трион – неведнъж сме казвали и сме наблягали, че това не е екстра, а задължително условие за лесна и прецизна работа! LED светлината е важна при кабелните моторни триони, но е от ключово значение за акумулаторните такива. Именно тя ви дава възможността да работите независимо от часа в денонощието, както и без значение дали имате ток или не.

 

Вашият нов моторен трион от MashiniPro.BG

Ние знаем колко е важно да изберете качествени инструменти, които да ви пестят време и усилия и най-вече – да са добра инвестиция, която да ви служи много години. Именно затова сме се постарали да създадем селекция от моторни триони от доказани производители, за да сте сигурни в това, което си купувате. Освен моторен трион, при нас ще откриете огромно разнообразие от ножове за всякакви модели триони. Разгледайте нашите предложения, където ще откриете ножове за дърво, PVC, твърда дървесина, ламинат и други материали. Имате възможността да си вземете както 1 нож за моторен трион, така и комплекти с различни разновидности, размери и модели остриета. По този начин можете да направите най-добрата покупка спрямо вашето търсене. За вас сме подбрани ножове за моторен трион на производители, като Bosch, Dewalt, Abracs и Evolution.

 

Разгледайте още днес нашите предложения и изберете най-подходящия моторен трион за вашите нужди. Доверете се на качеството и заложете на инструменти от MashiniPro.BG.

Колко опит имам в работата с моторен трион?
Какво искате да режете с вашия моторен трион?
Какво е най-важното за вас в един моторен трион?
Видове моторни триони на пазара
Основни параметри, които трябва да търсите във вашия нов моторен трион
Вашият нов моторен трион от MashiniPro.BG
MashiniPro.BG използва бисквитки. Продължавайки използването на сайта, Вие се съгласявате с условията за ползване.