Loading...Please wait
-3% отстъпка при плащане с карта

Няма намерени резултати

Опитайте друго търсене и/или приложете по-малко филтри!

Акумулаторен ударен винтоверт – инструмент, необходим на всеки домашен и професионален майстор

 

В днешно време едва ли има дом, в който да не се намира винтоверт. Може и да ви прозвучи странно, но този инструмент намира широко разпространение в ежедневието ни, независимо дали става дума за сглобяване или разглобяване, за ремонтни дейности или проект, тип Направи си сам. Акумулаторният ударен винтоверт се е доказал като предпочитан избор поради много причини. И днес сме решили да ви разкажем малко повече за тях.

 

Какво представлява акумулаторният ударен винтоверт?

Знаете ли каква е разликата между различните винтоверти – ударен и обикновен? Или между винтоверт и акумулаторна отвертка? Нека ви обясним накратко!

 

Винтовертът е създаден не само за завиване и отвиване, но и за пробиване на отвори, докато отвертката е направена просто да завива и отвива болтове и винтове във вече създадени отвори. А разликата между обикновеният и ударен винтоверт е, че вторият ви дава възможността да пробивате отвори в стени. Акумулаторният ударен винтоверт е подходящ за изпълнението на по-сложни проекти, които изискват пробиването на по-плътни и устойчиви материали. Този инструмент е подходящ за продължителна употреба през деня и най-вече комбинира 2 машини в 1 – бормашина и винтоверт! С помощта на ударния винтоверт нямате нужда от друг инструмент за да закачите новата картина или рафт на стената.

 

Защо имате нужда от акумулаторен винтоверт?

Предполагаме поне веднъж ви се е случвало да помагате на приятел в нужда с пренасяне. Или вие самите сте попадали в тази ситуация. Представете си сега, че трябва да носите винтоверт за да поставите новите шкафове на стената, но с уреда вървят метри кабели, разклонители и какво ли още не! Е, това вече има лесно решение. Акумулаторният ударен винтоверт е безжичен, удобен, практичен и изключително лесен за ползване. Разполага с дълъг живот на батерията, което ви гарантира, че ще завършите всеки проект, с който се захванете. Затова, когато се изправите пред дилема на тема винтоверт – акумулаторен или жичен, то знаете кой е по-добрият избор за вас!

 

 

Какво трябва да вземете под внимание, когато избирате вашия акумулаторен ударен винтоверт

В днешно време можете да намерите огромно изобилие от акумулаторни ударни винтоверти, но е важно да знаете как правилно да подберете най-доброто предложение за вас. Първото нещо, което трябва да вземете под внимание е за какво точно ще използвате вашия винтоверт и колко често. Дали ви трябва акумулаторен ударен винтоверт за строителни дейности? Или по-скоро за интериорни, козметични промени в дома и офиса? А може би имате нужда от акумулаторен ударен винтоверт за вашата работилница? Когато определите точно за какво ви трябва вашият инструмент, можете да направите правилен избор! Но не забравяйте да вземете под внимание и нашите насоки, описани в следващите редове.

 

Важни критерии за избор на акумулаторен ударен винтоверт

За да си купите подходящ винтоверт – акумулаторен или жичен, ударен или класически, ви съветваме да гледате за следните неща:

  1. Удобство – основната разлика между класическите и акумулаторните винтоверти е удобството. Ако търсите инструмент, който можете да сложите в багажника на колата и винаги да е готов за работа, то тогава препоръчваме акумулаторния. Неусетно ще се превърне във вашия най-добър партньор, когато ходите на къмпинг или за риба!

 

Освен това, акумулаторните ударни винтоверти предлагат изключително компактен дизайн и леко тегло. Това ви дава възможността да ги използвате за различни проекти, дори и такива, изискващи гъвкавост в тесни пространства. С тегло около 2 килограма, вие разполагате с пълен контрол върху вашия акумулаторен ударен винтоверт, дори и при работа с една ръка.

 

  1. Пробивни възможности – както вече споменахме, една от основните разлики между акумулаторния ударен винтоверт и обикновения такъв е, че първият може да прави отвори във всякакви повърхности. Тоест, ако се нуждаете от инструмент, който успешно да направи отвор в дърво, метал, стомана и зидария – то тогава се нуждаете от ударен винтоверт.

 

  1. Волтаж – различните акумулаторни ударни винтоверти се предлагат в разнообразни волтажи от 3,6 до 18 волта. Това означава, че когато избирате вашия винтоверт е важно да прецените за какво и колко често ще го използвате, за да изберете правилното предложение. Волтажът е важен, защото от това зависи мощността на самия акумулаторен ударен винтоверт. Колкото по-висок е волтажът, толкова по-продължителен е животът на батерията на вашия инструмент и съответно, не се налага толкова често да го зареждате.

 

  1. Скорост на въртене (RPM) – още един много важен фактор при избора на акумулаторен ударен винтоверт. На пазара можете да намерите инструменти със скорост на въртене от 300 до 800 RPM. Колкото по-голяма е скоростта на въртене, толкова по-лесно ще пробивате дупки. А по-слабите степени на скоростта на акумулаторните ударни винтоверти са предназначени по-скоро за завиване и отвиване на болтове и винтове.

 

  1. Живот на батерията – когато говорим за акумулаторни ударни винтоверти, капацитетът на батерията е от водещо значение, точно колкото гореизброените точки. Важно е да търсите голяма батерия, защото това ще ви гарантира по-голяма трайност и повече работно време. При нас можете да откриете висококачествени акумулаторни ударни винтоверти, които работят с 1, 2 или 3 батерии. Това означава, че можете да намерите инструменти с 12 амперчаса живот!

 

  1. LED светлина – макар да остава на малко по-заден план, LED светлината е много важна за удобство и прецизност. Моделите акумулаторни ударни винтоверти, които имат вградена LED светлина ви дават по-голям контрол върху работата, като комбинацията с това, че инструментът е на батерии означава, че можете да работите и в тъмнина.

 

Защо да изберете нашите акумулаторни ударни винтоверти?

Ние от MashiniPro.bg ви предлагаме богат асортимент от висококачествени акумулаторни ударни винтоверти на доказани производители. При нас можете да намерите марките, предпочитани от всички професионалисти – Dewalt, Bosch, Makita и Metabo. Ние ви предлагаме възможността да си закупите както цял акумулаторен ударен винтоверт, така и само корпус. Така, ако вече разполагате с батерии, които са съвместими с вашия нов инструмент, то няма нужда да купувате нови! Ние ви предлагаме и комплекти акумулаторни ударни винтоверти, които включват корпуса на инструмента, необходимия брой батерии за съответния модел, зарядно, калъф за носене, както и набор от аксесоари, подходящи за най-различни приложения. Нашите предложения са подходящи за всички – от професионалистите, които ежедневно използват своя верен акумулаторен ударен винтоверт, до любителите, които са се захванали със собствен домашен проект.

 

Разгледайте още днес нашите предложения и изберете вашият нов, висококачествен, издръжлив и практичен акумулаторен ударен винтоверт!

Какво представлява акумулаторният ударен винтоверт?
Защо имате нужда от акумулаторен винтоверт?
Какво трябва да вземете под внимание, когато избирате вашия акумулаторен ударен винтоверт
Важни критерии за избор на акумулаторен ударен винтоверт
Защо да изберете нашите акумулаторни ударни винтоверти?
MashiniPro.BG използва бисквитки. Продължавайки използването на сайта, Вие се съгласявате с условията за ползване.